One Man Band, OneManBand, One-Man-Band, One-Man Band, Band, Muziek, Muzikant, Zanger
Share |
Hugo, onemanband-hugo, Hugo van Ringelenstijn, Muzikant, Keyboardspeler, Toetsenist, Zanger, Entertainer

Hugo van Ringelenstijn - Zanger & Keyboard-Entertainer, Keyboardspeler

Hugo van Ringelenstijn - Geboren en getogen in Rotterdam. Deze enthousiaste en gedreven muzikant, zanger en entertainer heeft maar één doel voor ogen: uw feest of evenement op muzikaal vlak te doen slagen! HUGO's OneManBand verzorgt Live-Muziek voor iedere gelegenheid zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, businessevent of andere evenementen waarbij muziek onmisbaar is. 

 

toetsenist, zanger, hugo, rotterdam

Muziek Voor Uw Feest Of Evenement...

 

Hugo van Ringelenstijn, geboren in Rotterdam, groeide op in een muzikaal gezin. Zijn vader maakte deel uit van het legendarische trio “The Three Jacquets”, bekend van ‘’t Autootje’ een liedje uit 1962 (!) dat een ware klassieker in het Nederlandstalige repertoire geworden is. Hugo leerde vele muzikanten en artiesten kennen. Niet verwonderlijk dat zijn passie voor muziek en entertainment zich razendsnel ontwikkelde. Hugo begon met trompet spelen bij verschillende verenigingen. Ook zijn militaire diensttijd bracht Hugo muzikaal door als trompettist bij het Tamboerkorps Der Intendance.

Thuis kroop hij ook regelmatig achter het Hammond orgel. Na het horen van een plaat van Jimmy Smith koos Hugo definitief voor de toetsen. Direct na zijn opleiding is hij gaan werken als verkoper in de muziekinstrumenten detailhandel. De eerste keyboards kwamen op de markt, Hugo heeft zich direct in deze instrumenten verdiept en zag ook de mogelijkheden om met zo’n instrument in je eentje een heel orkest te vormen. Uiteindelijk heeft Hugo als demonstrateur een aantal keer het podium mogen delen met grote namen zoals o.a.: Curt Prina, Franz Lambert en Klaus Wunderlich. Daarnaast ontwikkelde Hugo zich instrumentaal maar vooral ook vocaal. Inmiddels is hij als zanger en keyboard-entertainer uitgegroeid tot één van de meest gevraagde ‘één-mans-bands’ van Nederland en heeft hij zijn naam weten te vestigen in het nationale en internationale evenementencircuit. 

Regelmatig wordt Hugo als allround music-entertainer gevraagd bij particuliere feesten, bruiloften, diners, recepties en bedrijfsfeesten. Maar hij is ook een graag geziene gast in hotels / resorts en aan boord van party- en cruiseschepen. Of het nu gaat om een groot- of klein evenement, in alle gevallen weet hij de juiste toon te treffen. Hugo heeft zijn droom waar kunnen maken en is nu fulltime professioneel muzikant / entertainer. Ruim 25 jaar ervaring, een professionele aanpak, flexibiliteit en een enthousiaste performance zijn enkele ingrediënten van deze succesformule. Daarnaast is de techniek tot in de puntjes verzorgd. Hugo werkt met de nieuwste, modernste synth’s en keyboards en beschikt uitsluitend over top-klasse apparatuur.

Ook voor uw feest of evenement is HUGO's One-Man-Band de juiste keuze wanneer het gaat om het verzorgen van live-muziek. Muziek met stijl en kwaliteit...

muzikant hugo van ringelenstijn rotterdam zanger toetsenist entertainer muziek

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties
Hugo van Ringelenstijn
T.  +31 (0)6 - 28 47 16 13

Klik hier en stuur direct een e-mail!
www.hugo-livemuziek.nl
www.hugolive.nl

Bezig met laden van artikelen, moment...

Contact...


Wilt u meer informatie omtrent OneManBand HUGO! neem dan gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact op.

Video...

One Man Band HUGO! op Facebook
One Man Band HUGO! op linkedin
One Man Band HUGO! op Twitter
One Man Band HUGO! op Youtube

We're social...

Nieuws...

Contact, OneManBand, Zanger, Keyboardspeler, Hugo, Rotterdam, Boeken, Artiest, Muzikant

Natuurlijk is One-Man Band HUGO! ook de juiste muzikale keuze voor live muziek tijdens uw bruiloft, feestavond, receptie, huwelijksfeest, bedrijfsfeest of evenement waarbij gezellige live-muziek niet mag ontbreken. Hugo is een enthousiaste Zanger & Keyboard-Entertainer. Als zeer geroutineerde keyboardspeler begeleid hij zichzelf op de modernste instrumenten en weet zo een heel orkest te creëeren. Het volume is niet te hard, aangepast aan uw feest. Wilt u rustige achtergrondmuziek of juist een bruisend feest? Alles gaat in overleg met u, deze ervaren ras-entertainer past zich volledig op uw feest aan.
Allround muzikant, zanger, keyboardspeler, up-to-date apparatuur en repertoire voor een geslaagd feest!