One Man Band, OneManBand, One-Man-Band, One-Man Band, Band, Muziek, Muzikant, Zanger
Share |
hugo's onemanband, onemanband, rotterdam
toetsenist, keyboardspeler, pianist

Dé OneManBand Voor Uw Feest of Evenement...


HUGO's One Man Band staat meer dan 25 jaar garant voor live muziek en entertainment van de bovenste plank. Deze professionele OneManBand verzorgt gepast live music entertainment voor feesten, bruiloften, partijen en evenementen. Van Easy listening en 'American Songbook' repertoire tijdens uw diner, receptie of exclusieve 'upper-class' party tot feesten, dansen en meezingen op de allergrootste hits uit heden en verleden voor een bruisend feest of evenement; Hugo is van alle markten thuis! Door deze veelzijdigheid en flexibiliteit is HUGO's OneManBand geschikt voor vrijwel iedere denkbare gelegenheid, zowel voor zakelijke als privé party's.

Met een ongekend veelzijdig en gevarieerd repertoire zingt en speelt deze allround muzikant o.a. bij grand-café's, hotels en resorts, cruise- en partyschepen, casino's, vakantieparken, bedrijfs- en privé feesten etc. 
HUGO's OneManBand is tevens uit te breiden met aanvullend entertainment. Afwisselend met een DJ, zanger of zangeres of tot een volledige avondvullende en gevarieerde (diner) show. Uitermate geschikt voor bruiloften, personeels- of bedrijfsfeesten of grote evenementen.


Natuurlijk is HUGO's One-Man-Band ook de juiste muzikale keuze voor livemuziek tijdens uw bruiloft of huwelijksfeest waarbij gezellige livemuziek niet mag ontbreken. Hugo is een enthousiaste Zanger & Keyboard-Entertainer. Als zeer geroutineerde keyboardspeler begeleid hij zichzelf op de modernste instrumenten en weet zo een heel orkest te creëeren. Het volume is niet te hard en aangepast aan uw feest. Wilt u rustige achtergrondmuziek of juist een bruisend feest? Alles gaat in overleg met u, deze ervaren ras-entertainer past zich volledig op uw wensen aan.

Speciaal voor ouderen en senioren beschikt HUGO's OneManBand over een speciaal voor deze doelgroep geselecteerd en samengesteld programma. 

HUGO's One-Man-Band: dat is live muziek met stijl en kwaliteit. Wat u ook te vieren heeft, met deze professionele en allround eenmans band is de livemuziek in goede handen...!

Uw voordelen...

  • Veelzijdig en professioneel
  • Volume altijd in overleg
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Eigen geluid en licht tot 250 pers.
  • 24/7 beschikaar, ook door de weeks
  • Gevarieerd en veelzijdig repertoire
  • Afspraak is afspraak
  • Past altijd binnen uw budget
Muzikant, Zanger, Keyboardspeler, Entertainer, Live, Muziek, Rotterdam, Hugo

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties
Hugo van Ringelenstijn
T.  +31 (0)6 - 28 47 16 13

Klik hier en stuur direct een e-mail!
www.hugo-livemuziek.nl
www.hugolive.nl

 

Contact...


Wilt u meer informatie omtrent OneManBand HUGO! neem dan gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact op.

One Man Band HUGO! op Facebook
One Man Band HUGO! op linkedin
One Man Band HUGO! op Twitter
One Man Band HUGO! op Youtube

We're social...

HUGO! bij RTV Rijnmond

HUGO's One Man Band Live Muziek - Muziek met stijl en kwaliteit

HUGO's OneManBand: live muziek voor bruiloften, feesten, partijen. Hugo is een allround zanger & entertainer en verzorgt livemuziek bij ieder denkbaar feest of evenement. Muziek op niveau met veel enthousiasme, weinig pauze en een veelzijdig repertoire. Muziek aangepast aan de ambiance van uw feest of evenement. Zowel in volume, repertoire als presentatie. Boek vandaag nog HUGO's OneManBand voor muziek met stijl en kwaliteit tijdens uw party!
HUGO's OneManBand staat voor betaalbaar totaal entertainment. 


Graag tot ziens op uw feest of evenement!