One Man Band, OneManBand, One-Man-Band, One-Man Band, Band, Muziek, Muzikant, Zanger
Share |
Zanger, keyboard, entertainer, keyboardspeler

Muziek of muzikaal entertainment voor feesten en evenementen.

Muziek is emotie... Muziek kan mensen raken, muziek kan emoties oproepen. Muziek is de taal die wij allemaal begrijpen. 'Live' muziek mag beslist niet ontbreken bij een feest of een evenement. Zanger & Keyboard-Entertainer HUGO verzorgt betaalbare live-muziek op niveau voor ieder denkbaar evenement. Van achtergrondmuziek tot feestmuziek. 
Wanneer u HUGO's OneManBand boekt dan kiest u voor livemuziek met stijl en kwaliteit!

 

toetsenist, hugo, rotterdam, muziek

Muziek Voor Uw Feest Of Evenement...


HUGO's OneManBand: een veelzijdige Zanger & Keyboard-Entertainer die een breed scala aan muziek stijlen vertolkt. De muziekstijlen passen uitstekend bij diners, recepties, business-events, bruiloften, verjaardagen, huwelijksfeesten, jubileum en VIP-party's etc.

Of het nu gaat om smaakvolle achtergrondmuziek of feestmuziek... Jazzy easy-listening muziek of de grootste Nederlandstalige meezingers. Muzikaal gezien kunt u met HUGO's OneManBand vele kanten op. Door deze veelzijdigheid is Hugo inzetbaar bij iedere gelegenheid. 

Muziek tijdens uw feest of evenement is onmisbaar. Maar is de muziek niet te hard om ook nog met elkaar te kunnen praten? Wij kunnen u direct geruststellen: HUGO's OneManBand speelt op een bescheiden volume. Door het gebruik van een uitstekende en zeer professionele, hoogwaardige geluidsinstallatie, staat het volume een gesprek niet in de weg.  
Muziek zorgt voor sfeer en een prettige ambiance. Zeker in het geval van een 'Live' muzikant. Bent u op zoek naar muzikaal-entertainment voor welke activiteit of evenement dan ook? Neem dan gerust even contact op!

Fulltime Professional Met Vele Mogelijkheden...

Als fulltime profesionele muzikant is HUGO's One-Man-Band 24/7 beschikbaar, dat wil zeggen ook door de weeks overdag voor bijvoorbeeld een gezellige senioren-middag, bedrijfspresentatie, opening, business-event of beurs. Door een groot netwerk en jarenlange ervaring in de entertainmentbranche is het mogelijk om een optreden van Hugo uit tebreiden met aanvullend entertainment og een gast-artiest. Vrijwel alles is mogelijk... van een speciale act voor uw thema-feest tot een compleet avondvullend programma. Zo heeft u één aanspreekpartner voor het entertainment. O ja... ook niet onbelangrijk hierin is dat wij géén hoge bemiddelingskosten rekenen!

 
muzikant hugo van ringelenstijn rotterdam zanger toetsenist entertainer muziek

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties
Hugo van Ringelenstijn
T.  +31 (0)6 - 28 47 16 13

Klik hier en stuur direct een e-mail!
www.hugo-livemuziek.nl
www.hugolive.nl

Bezig met laden van artikelen, moment...

Contact...


Wilt u meer informatie omtrent OneManBand HUGO! neem dan gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact op.

Video...

One Man Band HUGO! op Facebook
One Man Band HUGO! op linkedin
One Man Band HUGO! op Twitter
One Man Band HUGO! op Youtube

We're social...

Nieuws...

Natuurlijk is One-Man Band HUGO! ook de juiste muzikale keuze voor live muziek tijdens uw bruiloft, feestavond, receptie, huwelijksfeest, bedrijfsfeest of evenement waarbij gezellige live-muziek niet mag ontbreken. Hugo is een enthousiaste Zanger & Keyboard-Entertainer. Als zeer geroutineerde keyboardspeler begeleid hij zichzelf op de modernste instrumenten en weet zo een heel orkest te creëeren. Het volume is niet te hard, aangepast aan uw feest. Wilt u rustige achtergrondmuziek of juist een bruisend feest? Alles gaat in overleg met u, deze ervaren ras-entertainer past zich volledig op uw feest aan.
Allround muzikant, zanger, keyboardspeler, up-to-date apparatuur en repertoire voor een geslaagd feest!