One Man Band, OneManBand, One-Man-Band, One-Man Band, Band, Muziek, Muzikant, Zanger
Share |
Achtergrondmuziek, Receptie, Diner, Business-Event, Zanger, Pianist, Hugo, Rotterdam

Achtergrondmuziek voor Diners, Recepties, Business-Events etc....

U zoekt achtergrondmuziek? HUGO's OneManBand is gespecialiseerd in het verzorgen van smaakvolle, rustige live achtergrondmuziek. Achtergrondmuziek zorgt voor ambiance tijdens uw diner, receptie, borrel of business-event. U bent verzekerd van muziek met stijl en kwaliteit met HUGO's One Man Band. Sfeervolle live muziek op de achtergrond op een bescheiden volume. Sfeermuziek voor de muzikale kleuring van uw evenement. 

pianist, hugo, rotterdam, achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek, Sfeermuziek Op Niveau...


Achtergrondmuziek - Sfeervolle muziek op de achtergrond voor uw diner, receptie, borrel of business-event. Wanneer uw evenement vraagt om achtergrondmuziek, is HUGO's OneManBand een goede keuze.  Deze enthousiaste en bescheiden muzikant, zanger verzorgt achtergrondmuziek tijdens uw evenement. Sfeervol op de achtergrond maar zeker niet slaapverwekkend. HUGO's OneManBand zal bij achtergrondmuziek zeker niet de aandacht op zich vestigen. Muziek en sfeermuziek in het teken van uw evenement, Hugo zorgt voor de muzikale kleuring.


Het beschaafde geluidsvolume staat een gesprek tussen u en uw gasten niet in de weg. Hugo beschikt niet alleen over het juiste, uitgebalanceerde repertoire zoals de mooiste evergreens, ballads, latin, love- en popsongs, maar ook over een uitstekende state-of-the-art geluidsinstallatie. Één van de belangrijkste eigenschappen is dat deze installatie zowel op hoog- als laag volume fantastisch klinkt. 

Wanneer u besluit om toch een dansje te wagen (in overleg met u) dan is er een uitstekend repertoire aanwezig met onvergetelijke evergreens en tijdloze hits uit het 'American Songbook'. Dergelijke muziek past geheel in de sfeer en ambiance van achtergrondmuziek. HUGO's OneManBand is daarom ook zeer geschikt voor uw diner-dansant. Vraagt uw evenement om een feestelijke afsluiting met een feestelijke 'after-party'? Dan is dit eveneens geen probleem. Muziek in het teken van uw feest of evenement, van achtergrondmuziek of sfeermuziek tot feestmuziek. Deze One-Man-Band kan net zo aanwezig zijn als u wenst. Uiteraard alles is overleg met u, de opdrachtgever.  

Neem gerust even contact op voor meer informatie. 

Fulltime Professional Met Vele Mogelijkheden...

Als fulltime profesionele muzikant is HUGO's OneManBand 24/7 beschikbaar. Ook door de weeks overdag, voor bijvoorbeeld een gezellige senioren-middag, bedrijfspresentatie, opening, business-event of beurs. Door een groot netwerk en jarenlange ervaring in de entertainmentbranche is het mogelijk om een optreden van Hugo uit tebreiden met aanvullend entertainment og een gast-artiest. Vrijwel alles is mogelijk... van een speciale act voor uw thema-feest tot een compleet avondvullend programma. Zo heeft u één aanspreekpartner voor het entertainment. O ja... ook niet onbelangrijk hierin is dat wij géén hoge bemiddelingskosten rekenen!

 
muzikant hugo van ringelenstijn rotterdam zanger toetsenist entertainer muziek

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties
Hugo van Ringelenstijn
T.  +31 (0)6 - 28 47 16 13

Klik hier en stuur direct een e-mail!
www.hugo-livemuziek.nl
www.hugolive.nl

Bezig met laden van artikelen, moment...

Contact...


Wilt u meer informatie omtrent OneManBand HUGO! neem dan gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact op.

Video...

One Man Band HUGO! op Facebook
One Man Band HUGO! op linkedin
One Man Band HUGO! op Twitter
One Man Band HUGO! op Youtube

We're social...

Nieuws...

Contact, OneManBand, Zanger, Keyboardspeler, Hugo, Rotterdam, Boeken, Artiest, Muzikant

Natuurlijk is One-Man Band HUGO! ook de juiste muzikale keuze voor live muziek tijdens uw bruiloft, feestavond, receptie, huwelijksfeest, bedrijfsfeest of evenement waarbij gezellige live-muziek niet mag ontbreken. Hugo is een enthousiaste Zanger & Keyboard-Entertainer. Als zeer geroutineerde keyboardspeler begeleid hij zichzelf op de modernste instrumenten en weet zo een heel orkest te creëeren. Het volume is niet te hard, aangepast aan uw feest. Wilt u rustige achtergrondmuziek of juist een bruisend feest? Alles gaat in overleg met u, deze ervaren ras-entertainer past zich volledig op uw feest aan.
Allround muzikant, zanger, keyboardspeler, up-to-date apparatuur en repertoire voor een geslaagd feest!