One Man Band, OneManBand, One-Man-Band, One-Man Band, Band, Muziek, Muzikant, Zanger
Share |
Kerst, Kerstmuziek, Live-Muziek Kerst, Kerstmis, Muziek, Muzikant, Zanger, Keyboardspeler, Entertainer

Kerstdiner of kerstborrel: Livemuziek is onmisbaar met kerst!

Kerstdiner met stijlvolle livemuziek, of muziek tijdens uw kerstborrel? De kerstdagen en muziek horen bij elkaar! HUGO's One Man Band beschikt over een sfeervol kerst-repertoire voor de muzikale invulling van uw kerstdiner, brunch, borrel etc. Kerstmuziek voor iedere gelegenheid en geschikt voor vrijwel iedere locatie. Kerst is geen kerst zonder muziek! Voor muzikaal entertainment rond de kerstdagen boekt u HUGO's OneManBand.
 

 

entertainer, hugo, rotterdam, kerstmuziek

Live Muziek Met Kerst...


Speciaal voor de kerstdagen heeft HUGO's One-Man-Band een sfeervol en breed kerstrepertoire samengesteld. Authentieke live muziek voor sfeer en ambiance tijdens de kerst periode. Hugo zorgt voor een sfeervolle muzikale omlijsting van uw kerstdiner, brunch, kerstborrel of winkel activiteit rond de kerstdagen. Geef uw kerstfeest dit jaar net dat beetje extra sfeer met live kerstmuziek. Ook dit jaar staat HUGO's OneManBand weer klaar om menig kerstdiner, kerstbrunch, nieuwjaarsreceptie, kerst- of nieuwjaarsborrel muzikaal op te luisteren. 
Zoekt u sfeervolle muziek voor de kerstdagen? Neem dan gerust even 
contact op!
Gezien de drukte in de decembermaand is het verstandig zo vroeg mogelijk uw boeking door te geven!!!


Muziek Voor De Kerst Is Onmisbaar...


Kerst is geen kerst zonder sfeervolle live muziek. Al vele jaren zorgt allround zanger en keyboardspeler Hugo voor ambiance bij talloze activiteiten rondom de kerstdagen. Van kerstdiners tot zakelijke kerst-bijeenkomsten. Natuurlijk beschikt deze veelzijdige muzikant over een speciaal kerst-repertoire met alle kerst-klassiekers. Dit kerst-repertoire wordt afgewisseld met de mooiste ballads, love- en popsongs, jazzy en easy-listening repertoire en tijdloze evergreens.

Deze veelzijdige One-Man Band is geschikt voor kerst-activiteiten voor bijvoorbeeld winkelcentra, kerstmarkten, kerstrondvaarten en cruises. Maar natuurlijk ook voor Grand-Café's, Restaurants, Casino's, Hotels en Resorts etc. Ook voor uw kerst activiteit verzorgt HUGO's One-Man-Band de juiste muzikale invulling.
 

Fulltime Professional Met Vele Mogelijkheden...

Als fulltime profesionele muzikant is HUGO's OneManBand 24/7 beschikbaar, dat wil zeggen ook door de weeks overdag voor bijvoorbeeld een gezellige senioren-middag, bedrijfspresentatie, opening, business-event of beurs. Door een groot netwerk en jarenlange ervaring in de entertainmentbranche is het mogelijk om een optreden van Hugo uit tebreiden met aanvullend entertainment og een gast-artiest. Vrijwel alles is mogelijk... van een speciale act voor uw thema-feest tot een compleet avondvullend programma. Zo heeft u één aanspreekpartner voor het entertainment. O ja... ook niet onbelangrijk hierin is dat wij géén hoge bemiddelingskosten rekenen!

 
muzikant hugo van ringelenstijn rotterdam zanger toetsenist entertainer muziek

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties
Hugo van Ringelenstijn
T.  +31 (0)6 - 28 47 16 13

Klik hier en stuur direct een e-mail!
www.hugo-livemuziek.nl
www.hugolive.nl

Bezig met laden van artikelen, moment...

Contact...


Wilt u meer informatie omtrent OneManBand HUGO! neem dan gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact op.

Video...

One Man Band HUGO! op Facebook
One Man Band HUGO! op linkedin
One Man Band HUGO! op Twitter
One Man Band HUGO! op Youtube

We're social...

Nieuws...

Contact, OneManBand, Zanger, Keyboardspeler, Hugo, Rotterdam, Boeken, Artiest, Muzikant

Natuurlijk is One-Man Band HUGO! ook de juiste muzikale keuze voor live muziek tijdens uw bruiloft, feestavond, receptie, huwelijksfeest, bedrijfsfeest of evenement waarbij gezellige live-muziek niet mag ontbreken. Hugo is een enthousiaste Zanger & Keyboard-Entertainer. Als zeer geroutineerde keyboardspeler begeleid hij zichzelf op de modernste instrumenten en weet zo een heel orkest te creëeren. Het volume is niet te hard, aangepast aan uw feest. Wilt u rustige achtergrondmuziek of juist een bruisend feest? Alles gaat in overleg met u, deze ervaren ras-entertainer past zich volledig op uw feest aan.
Allround muzikant, zanger, keyboardspeler, up-to-date apparatuur en repertoire voor een geslaagd feest!